Fotograf Nunta Hunedoara Adina Buiturean

Adina Buiturean ElysianGraphy – Fotograf de Nunta – Maternitate – Nou Nascut – Bebelusi – Familie

Bina ati venit pe site-ul nostru ! Daca ati ajuns pana aici, atunci e momentul sa va povestesc putin despre mine. Scurt si la obiect: Iubesc fotografia. Acum sa dezvoltam… Fotografia este o pasiune care imi umple sufletul de bucurie, implinire si inspiratie. Iubesc fotografia din 1998, exact de cand aveam vreo 10 ani si acum in sfarsit reusesc sa o transpun asa cum imi doream de multi ani.

Am pornit ca fotograf de eveniment, adica fotograf de nunta si botez, insa mi-am dat seama ca fotografia nu se opreste acolo. Totul are o continuitate. Pentru mine continuitatea a insemnat fotografiile de maternitate, adica sedintele foto din timpul sarcinii si apoi fotografiile de nou nascut. Fiind copil eram fascinata de albumele faimoasei Anne Geddes, o inspiratie in lumea fotografilor de nou nascut si bebelusi, iar acum ma bucur sa fac parte din aceiasi comunitate superba.

De ce am ales sedintele foto de familie? Pentru ca familia este infinit de importanta, iar peste ani, tot ceea ce ramane in urma sunt amintirile pe care am reusit sa le avem impreuna. Pretuind amintirile, mereu am tendinta sa ma uit peste albumele mele foto si ma simt norocoasa. Sunt foarte mandra de parintii mei, care au inteles cu toate ca erau deosebit de tineri, ca amintirile sunt valoroase si m-au dus la diverse sedinte foto inca din primele luni de viata. Ma uit cu drag peste albume si le raman vesnic recunoscatoare. Recunostinta, pe care imi doresc sa o simta toti copilasii care trec pragul studioului meu, peste ani, fata de parintii lor pentru efortul facut.

De ce ElysianGraphy ? Ce inseamna aceasta denumire si de unde provine?
„Elysian” este considerat cel mai frumos cuvant din limba engleza si inseamna frumos, creativ, de inspiratie divina, impaciuitor si linistit.
Aceasta este filozofia noastra. Sa capturam momentele voastre frumoase in timp ce suntem inspirati divin sa imortalizam clipele ce va fac fericiti.
„Graphy” vine de la grecescul „graphos” care inseamna a scrie. Deci noi ne dorim sa capturam/scriem povestea frumoasa a nuntii dumneavoastra sau a sedintei foto si sa o transformam intr-o amintire pe care sa o pretuiti cu drag o viata intreaga.

With love,
Adina Buiturean
Pretuim momentele voastre fericite.