Botez Julia-Biserica Catolica Racastie

Botez Julia-Biserica Catolica Racastie

Botez Julia-Biserica Catolica Racastie

Toate evenimentele la care particip in calitate de fotograf imi raman intiparite cumva in suflet. Botezul Juliei, mi-a ramas profund in suflet. Atat de drag mi-a fost botezul ei. Un botez asa intim, elegant si cu foarte mult bun gust.

De cand am semnat contractul cu mama Juliei, Magda, am simtit parca intalneam o prietena veche de peste ani cu care nu vorbisem de mult timp. Si asa a fost cu toata lumea prezenta la botez. Atat de familiar parea totul. Atat de frumos au curs momentele incat acum cand revad botezul, inca ma incanta foarte tare si imi da o senzatie de bucurie si entuziasm de parca acum vad fotografiile pentru prima data.

Am fost cu adevarat impresionata de Biserica din Racastie la care nu mai fusesem niciodata si de slujba deosebit de relaxata si nestresanta, mai ales pentru micuta botezata. Si privelistea din curtea bisericii era deosebita. Exista un locusor de unde se vedea superb in departare, Castelul Corvinilor. Va indemn sa fiti atenti la fotografii si undeva veti observa cum familia se uita spre Castel. Un moment chiar deosebit. Am avut timp si pentru o scurta sedinta acolo, impreuna cu parintii Juliei dar si cu cei apropiati ajunsi pentru slujba. Ne-a ajutat si vremea foarte mult. Nu a fost nici foarte cald, nici rece, un timp perfect pentru un eveniment atat de armonios.

Dupa ce s-a incheiat slujba de botez, ne-am indreptat cu totii spre Restaurant Rustic, unde avea loc petrecerea in cinstea micutei botezate. A fost o atmosfera deosebita. Toti participantii s-au distrat, incepand cu cei mici si terminand cu cei varstnici.

Cu micuta Julia am avut sansa sa ma intalnesc si la sedintele foto de Craciun. Puteti vizualiza galeria ei aici si sa vedeti ce domnisoara mare si frumoasa s-a facut printesa.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Botez Julia-Biserica Catolica Racastie