Botez Rares Stefan Hunedoara

Botez Rares Stefan Hunedoara

Pentru mine, Rares Stefan are o poveste deosebita. M-am intalnit cu parintii sai printr-o recomandare si tot povestind am hotarat sa facem botezul impreuna. Alexandra, mama micutului, era la momentul respectiv insarcinata. Afland ca eu fac si sedinte foto de maternitate, ne-am hotarat instant sa facem o sedinta deosebita care sa celebreze venirea pe lume a micutului Rares Stefan. Toate bune si frumoase. Stabilim data si toate detaliile. Ramanand cu totii nerabdatori.

Eram deosebit de incantata de sansa avuta sa intalnesc oameni atat de frumosi ca ei. Veseli si maxim de pozitivi. Cu o zi inainte de sedinta foto, insa micutul ne-a facut o surpriza. A vrut sa ne cunoasca pe toti mai repede. Sedinta cu burtica s-a amanat si la scurt timp a aparut si Printul Rares Stefan pe lume.

Botezul a avut loc la Biserica din Ghelari. Catedrala respectiva are o insemnatate emotionala foarte mare pentru mine. Este un loc special cu o incarcatura emotionala iesita din comun.

Multa veselie si la botez. Multe emotii. Insa cu toate acestea, Rares a colaborat deosebit de bine  pe tot parcursul slujbei. A fost o slujba relaxata, draguta si foarte intima.

Dupa Botezul propriu zis si slujba de la Biserica, ne-am indreptat cu totii spre Hotel Rusca unde am continuat cu petrecerea in cinstea minunii Rares Stefan.

Ne-a intampinat un decor special de la agentia de evenimente Art Plus. Foarte atenti la detalii.

Petrecerea a fost una deosebita cu mult dans si voie buna. Toata lumea s-asimtit extraordinar si am constatat cu incantare ca eram inconjurati de dansatori adevarati asa ca distractia a tinut pana dimineata.

Cu Rares Stefan ne-am mai intalnit ulterior si la sedintele foto cu tematica de Paste. E minunat sa ii vedem evolutia odata cu trecerea anilor.

With love,

Adina Buiturean.

P.S. Daca aveti timp, puteti arunca o privire si pe pagina noastra de facebook.

Botez Rares Stefan Hunedoara