Fotografia de Botez-Annabel si Charlotte Hunedoara

Fotografia de Botez-Annabel si Charlotte Hunedoara

Fotografia de Botez-Annabel si Charlotte Hunedoara

In primul rand trebuie sa ii Multumesc Magdei pentru recomandare. Datorita ei m-a gasit Adi pentru botezul minunat al fetelor sale. Vreau sa spun ca pentru mine a fost un botez deosebit. S-au botezat doua surori de varste diferite in aceiasi zi in cadrul aceleiasi slujbe. Mi s-a parut un moment deosebit si cu siguranta asa a fost si pentru familiile lor. Cu siguranta cand vor creste mari fetele vor constientiza asta si probabil se vor bucura pentru decizia inspirata a parintilor.

Pentru momentul slujbei religioase ne-am intalnit cu totii la Catedrala Catolica din centrul Vechi al orasului. Ador catedrala respectiva. Are o arhitectura atat de speciala si culorile sunt armonizate perfect. O catedrala atat de speciala care mie personal imi confera senzatia ca ma aflu la Vatican.

Dupa slujba speciala de la botez, ne-am indreptat spre Restaurant Corviniana. Vreau sa va spun ca acolo am vazut probabil cea mai mare distractie la copii aflati la botez. Chiar m-am bucurat sa vad copii care se joaca si nu stau pe device-uri si tablete si alte obiecte de ultima tehnologie. Copii veseli, energici si pusi pe distractie multa. Si daca stam bine sa ne gandim, despre asta e vorba la un botez dupa ce ajungi la restaurant, iar aici totul a fost perfect.

Si tot aici veti vedea o selectie cu foarte multe fotografii alb negru. De ce? Personal, simt ca exista uneori momente cand fotografiile alb negru transmit mai mult. Cand vezi o fotografie alb negru nu mai exista distrageri. In fotografiile color ai sansa sa observi multe lucruri intr-o fotografie care sa distraga atentia in multe directii, insa cand vezi o fotografie alb negru simt oarecum ca te poti concentra mai mult pe sentiment si pe traire, decat pe mediul ambiant surprins. Si cum in fortografii este vorba despre distractia copiilor, ma fascineaza sa le vad alb negru.

Sper sa va bucure la fel de mult momentele lor de distractie, cum m-au incantat pe mine.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Annabel si Charlotte Hunedoara