Fotografia de Botez-Botez Karla Hunedoara

Fotografia de Botez-Botez Karla HunedoaraFotografia de Botez-Botez Karla Hunedoara

Efectiv nu stiu cu ce sa incep. Eu si Alina, mama Karlei, micuta botezata, am fost impreuna in aceiasi clasa in liceu. Cand m-a intrebat daca pot sa fotografiez botezul micutei, am ramas profund impresionata si m-am bucurat enorm pentru oportunitate. A fost o reala onoare sa pot fii partasa la evenimentul lor special.

Botezul a avut un traseu clasic si frumos. Am mers acasa pentru pregatiri, apoi am continuat cu Biserica si intr-un final am ajuns pentru a continua cu petrecerea la restaurant Bulevard din Hunedoara.

La restaurant ne-a intampinat un decor deosebit de finut si elegant, pe nuante de alb si roz. Mi-a placut foarte mult. Se potrivea perfect cu gingasia micutei Karla, cu sala si cu evenimentul in sine.

In scurt timp invitatii au inceput petrecerea. Mult dans si voie buna. Imi aduc aminte ca ii spusesem Alinei ca sotul ei la prima vederea imi parea un barbat deosebit de serios, ca apoi sa realizez ca el a fost sufletul petrecererii. Adrian a animat intreaga petrecere de la inceput pana la sfarsit. Ma tot gandeam de unde are atat de multa energie. A ridicat toata sala la dans de nenumarate ori. Pe langa faptul ca a dansat constant, la anumite intervale de timp mergea sa dea sfaturi dj-ului si despre selectia de muzica ce putea sa le animeze si mai mult starea de petrecere.

Daca urmariti fotografiile, veti vedea cu adevarat cat de frumos a fost Botezul Micutei Karla. Veti avea ocazia sa vedeti ceea ce eu am povestit aici in cuvinte, zugravit in fotografii.

Sper sa va transmita si voua aceiasi stare de entuziasm si bucurie pe care o am eu cand vad fotografiile.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Botez Mihai Dorin

Fotografia de Botez-Botez Karla Hunedoara