Fotografia de Botez-Botez Matei-Deva

Fotografia de Botez-Botez Matei-DevaFotografia de Botez-Botez Matei-Deva

Pe tatal lui Matei il stiam de foarte multi ani. M-am bucurat enorm sa aflu ca voi avea ocazia sa ii pot crea amintiri micutului sau.

Pot sa va spun ca a fost un botez extraordinar din toate punctele de vedere. Mihai si Denisa au avut deosebit de mare grija cu slujba religioasa. A fost intocmita de un sobor de preoti in cel mai mare detaliu cu putinta. O slujba religioasa a botezului cum rar iti este dat sa vezi. O slujba religioasa cu o incarcatura emotionala profunda. Si totusi, in acea incarcatura emotionala, nasii micutului, si-au gasit momente in care sa isi manifeste bucuria nemarginita cu zeci de expresii si mimici care emanau fericirea lor. Am fost foarte incantata sa ii vad atat de veseli si implicati in tot ce insemna slujba.

Dupa Biserica, am mers la resturant sa continuam cu petrecerea. Va spun cu mana pe inima ca a fost cu adevarat o petrecere. Atat de multa distractie si voie buna cum rar mai vezi. Toata lumea dansa. Au fost momente extraordinar de vesele iar asta se vede si in fotografii.  Trairile lor sunt la intensitate maxima. Oameni frumosi atat la interior cat si la exterior. Unul din putinele evenimente unde lumea efectiv s-a distrat. Aici invitatii au uitat de tablete si telefoane si au trait clipa, ceea ce este deosebit de frumos si mai ales rar in zilele noastre.

Va anunt ca sunt foarte multe fotografii deoarece sunt momente deosebite si nu ma puteam decide la selectie. Veti avea parte de momente solemne dar in acelasi timp si momente pline de traire si intensitate. Va las cu povestile mele, nu va mai plictisesc… Vizionare placuta !

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Botez Matei-Deva