Fotografia de Botez-Botez Matei la Conacul Archia

Fotografia de Botez-Botez Matei la Conacul ArchiaFotografia de Botez-Botez Matei la Conacul Archia

Fotografia de Botez-Botez Matei la Conacul Archia

Inca o poveste frumoasa care va ramane peste ani intiparita in sufletul meu si sper ca si al celor prezenti la M-I-N-U-N-A-T-U-L botez. Cand i-am cunoscut pe parintii micutului Matei, el inca era in burtica mamei si la vremea respectiva nu stiam ca urma sa ii fotografiez botezul. I-am cunoscut la botezul unei prietene din liceu, unde ei erau mosii. Ce frumoasa e viata si ce frumos iti face legaturi cu oameni deosebiti.

Atat de frumos a fost totul la botezul lui Matei. De la pregatirile de acasa, pana la biserica deosebita de la Nandru, care e defapt un schit retras, care iti da o senzatie de pace si liniste sufleteasca imediat ce ii intri pe poarta. Eu mai fusesem la Schit de foarte multe ori, insa pana sa fotografiez botezul micutului Matei nu fusesem niciodata acolo in calitate de fotograf. Si sincer, vreau sa va spun ca imi place si mai mult locul respectiv. Este minunat pentru fotografii. Atmosfera relaxanta atat in timpul slujbei cat si in afara ei.

Dupa oficierea botezului, ne-am indreptat spre Conacul Archia, pentru petrecerea in cinstea micutului crestinat. Inca un loc deosebit! V-am spus eu ca a fost un  botez superb!

Locatia era decorata atat de frumos si finut. Cu un photo-corner perfect. De obicei photo-corner-ele sunt pline si incarcate cu multe culori si oamenii se pierd in ele. In schimb, acest photo-corner, a fost perfect. Din punctul meu de vedere, ca si fotograf, photo-corner-ul trebuie sa fie ceva finut elegant care sa scoata in evidenta invitatii prezenti, iar acesta a fost pe gustul meu. M-am bucurat fantastic.

Petrecerea a fost un succes. Invitatii au socializat si s-au petrecut in cinstea lui Matei pana la apusul Soarelui. Veti vedea o serie de fotografii chiar de la apus. Ce sa va mai spun? Va las sa vedeti. Pe dragul nostru Matei, l-am revazut si la sedinta foto de craciun. Era la fel de frumos. Sper sa am ocazia sa il mai revad. Mereu ma bucur sa vad trupa mea de copii care imi sunt prieteni de la botez. Sper sa ajung sa ii vad si la botezul copiiilor lor, atat de dragi imi sunt toti. Si stiu ca ma repet, dar asta simt fata de toti copilasii pe care am avut deosebita sansa sa ii cunosc.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Botez Matei la Conacul Archia