Fotografia de Botez-Botez Mihai Dorin

Fotografia de Botez-Botez Mihai DorinFotografia de Botez-Botez Mihai Dorin

La botezul lui Mihai Dorin am invatat inca o data despre ce inseamna sa ai idei preconcepute. Noi ca si fotografi, avem diverse idei legate de tot ce insoteste intreaga zi a botezului sau a nuntii. Cand vorbeam cu Claudiu, tatal lui Mihai, evident l-am intrebat detalii despre tot ce inseamna ziua botezului asa cum fac de fiecare data la orice eveniment… La cat sa mergem la ei acasa, la ce ora are loc slujba, unde are loc slujba religioasa, unde continua apoi petrecerea si tot felul de detalii. Toate bune si frumoase. Ajungem sa discutam despre Biserica.

Nu mai fusesem de foarte mult timp la Biserica din Buituri, de aproximativ cativa ani buni. Ultima data imi aminteam ca era o Bierica micuta, intunecata, cu peretii tristi si posomorati din cauza ca fumul de lumanare stricase zugraveala initiala… In orice caz aveam o idee in minte a unui loc trist, care nu ar fi potrivit pentru slujba botezului lor. Mi-am zis in gand ca asta este… Insa, in ziua Botezului, mare supriza, mare am avut.

Cand am intrat in Biserica imi venea sa alerg in jurul ei de incantare. O Biserica atat de frumoasa si luminoasa, proaspat renovata, cu picturi murale deosebite, in culori vii. Ce sa mai vorbim… Eram deosebit de incantata de locul ales de ei.

Dupa slujba religioasa, ne-am indreptat cu totii spre Deva. Acolo a avut loc petrecerea de botez in cinstea micutului Mihai Dorin.

Multa distractie si voie buna la restaurantul Casina. A existat si un moment deosebit. Vizita Ursitoarelor de la Casa Muresan. Apoi petrecerea a continuat, pana in zori. Toata lumea fericita si incantata de evenimentul care a fost un real succes.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Botez Mihai Dorin