Fotografia de Botez-Petru la Geoagiu Bai

Fotografia de Botez-Petru la Geoagiu Bai

Fotografia de Botez-Petru la Geoagiu Bai

Ce botez deosebit a fost cel al micutului Petru. Botezul a avut loc in satul Mada, de langa Geoagiu Bai. Mai fusesem acolo o singura data in urma cu foarte multi ani si este un loc foarte frumos si mai ales cu incarcatura spirituala pentru parintii micutului Petru. De ce spun asta? Pentru ca atat tatal micutului Petru cat si nasul de botez al micutului crestinat, sunt ambii preoti. Ba mai mult de atat, botezul micutului a avut loc exact in Biserica in care slujea tatal sau. Pe langa asta, botezul deosebit a fost infaptuit de un sobor de preoti. In timp ce fotografiam chiar ma gandeam cum au reusit sa armonizeze si sa imparta atat de bine intre fiecare textul slujbei fara sa se incurce absolut deloc unul pe celalalt. Printre preotii care l-au botezat pe micut, s-a aflat si Preasfintitul Parinte Gurie Georgiu, Episcopul Devei si al Hunedoarei.

Momente deosebite, de la ajungerea Episcopului si pana la plecarea tuturor. Oameni imbracati in port popular, de la cel mai mic la cel mai in varsta. O adevarata bucurie si incantare pentru privitori.

Dupa minunata si complexa slujba de botez, ne-am indreptat cu totii spre Geoagiu Bai pentru deosebita petrecere de dupa, data in cinstea micutului.

Si acolo multe momente deosebite. Deliciul petrecerii l-au facut copiii, care erau deosebit de incantati si bucurosi de masina de baloane de la petrecere. Ii veti vedea mai jos in fotografii cum se bucurau si traiau momentul la maxim.

Cam atat in mare de la crestinarea micutului Petru. Va las sa va delectati cu momentele speciale in galeria de mai jos, urmarind un botez cat se poate de traditional.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Petru la Geoagiu Bai