Fotografie Botez Anastasia Elena Deva

Fotografie Botez Anastasia Elena Deva

Fotografie Botez Anastasia Elena Deva

Aceasta minune mica, pe numele sau Anastasia Elena, este printre primii puiuti pe care i-am fotografiat ca si fotograf de nou nascuti. Motiv pentru care, nu va puteti imagina cat de drag mi-a fost sa o revad pentru botezul sau. Cand ma intalnesc sau reintalnesc cu copiii pe care i-am fotografiat fiind mici, am acea senzatie de entuziasm ca atunci cand te revezi cu un prieten drag, pe care nu l-ai mai vazut de foarte mult timp. Sigura diferenta si una destul de consistenta este ca tu iti amintesti de ei, dar ei nu isi amintesc de tine pentru ca erau mult prea mici. Cu toate acestea, sentimentul respectiv este ceva unic si care cu greu poate fi redat in cuvinte astfel incat sa exprime fidel realitatea sentimentelor traite in momentul respectiv.

Pe parcursul botezului, Anastasia a fost deosebit de cuminte si mai ales deosebit de curioasa. Daca va uitati cum urmareste cu privirea fiecare miscare va veti convinge si singuri. Acasa, cand era imbracata de Mosul sau de botez, efectiv nu scapa nimic din priviri.

Cea mica a avut parte de un botez minunat. Odata ajunsi la sala ne-a intampinat un decor extraordinar de frumos si mai ales perfect gandit. Imi amintesc ca imi arata mama Anastasiei, Andrada, cu cateva zile inainte de botez, cum cumparase tot ce tinea de decorarea salii, cum isi pregatea baloanele, scrisul, invitatiile, numerele de pe masa. Practic totul a fost gandit de ea in cel mai mic detaliu si asta s-a putut vedea.

Prezidiul efectiv iti lua ochii cand vedeai multitudinea de baloane roz si albe. Ne simteam de parca aveam parte de terapie cromatica, deoarece culorile acelea aveau puterea sa iti dea un entuziasm deosebit, ceea ce era pefect pentru evenimentul lor.

Sper sa ma reintalnesc cu minunata Anastasia Elena si peste ani…

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie Botez Anastasia Elena Deva