Fotografie de Botez-Eva Ines la Werk Hunedoara

Fotografie de Botez-Eva Ines la Werk Hunedoara

Azi va povestesc despre botezul micutei Eva Ines. Si voi incepe prin a va spune cateva lucruri despre detalii si despre atentia asupra lor.

Atentie ridicata asupra detaliilor ne-a urmarit de acasa si pana la restaurant. Acasa totul era pregatit foarte frumos pentru micuta botezata. De la tinuta Evei pana la tinuta mamei si a tatalui. Cu totii aveau aceiasi nuanta din rochita micutei si asupra lor, fie in rochia mamei care reproducea rochia micutei, fie in papionul tatalui care era din acelasi material textil cu al Evei.

La Biserica am avut o supriza. Eram obisnuita sa fiu intampinata intr-un colt de cristelnita, insa m-am uitat in toata Biserica si nu o vedeam. Am mers la Georgiana sa intreb unde este cristelnita ca apoi sa observ ca era pe masa un vas de botez. Era prima data cand intalneam un asemenea parcurs la slujba de botez si a fost foarte frumos si mai ales linistitor si foarte sigur pentru Eva. De obicei copiii sunt scufundati la botez iar pentru ei acest moment este destul de greu si trist. Sunt luati din bratele mamelor sau naselor, dezbracati si apoi dupa toate acestea scufundati si de 3 ori in apa, insa minunata Eva a scapat de acest moment datorita atentiei ridicata a mamei la toate detaliile.

Dupa minunata slujba de Botez, ne-am indreptat cu totii spre restaurantul Werk. Acolo am vazut probabil cel mai frumos photo corner de cand fotografiez botezuri. Armonios, finut, elegant, perfect pentru micuta Eva Ines in nuante pale de roz,mov si alb si mai ales foarte generos ca spatiu. Intr-un cuvant: deosebit!

Si candy bar-ul era atat de special si de poveste. Mi-a placut totul. Un exemplu perfect de asa trebuie sa arate un botez.

Eleganta meselor de asemenea era perfect in armonie cu sala si cu tendintele sale industriale. O placere sa fii prezent la botezul lor.

Si dupa toate acestea, am avut parte si de oameni care au dansat constant si s-au distrat. Dar asta puteti vedea si in fotografiile de mai jos.Va las sa va bucurati de magicul botez, cel putin la fel de mult cum m-am bucurat eu.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Botez-Eva Ines la Werk Hunedoara