Fotografie de Botez Miriam Ioana Hunedoara

Fotografie de Botez Miriam Ioana HunedoaraFotografie de Botez Miriam Ioana Hunedoara

Miriam Ioana, mogaldeata tare draga mie. Pe Miriam am avut placerea si bucuria sa o intalnesc pentru prima data la cateva zile dupa ce se nascuse, la o sedinta foto de nou nascut.

Am mai zis asta candva la un botez si am sa ma repet. Este un sentiment atat de frumos si deosebit sa fotografiezi un nou nascut si apoi sa il revezi dupa ce a trecut ceva timp. Fie la botezul sau fie la sedinte foto aniversare de un an. El cu siguranta nu te recunoaste insa ai sentimentul ca te intalnesti cu un prieten foarte vechi. E o traire speciala care greu imi vine sa o explic in cuvinte.

Cat despre botez, a fost cu adevarat frumos. Asezonat cu tot ce trebuie. Voie buna, distractie, bucate alese si muzica pe gustul tuturor.

Pentru Miriam, parintii sai au pregatit si un moment special: ursitoarele. Momentele uristoarelor la botez sunt foarte frumoase si bine venite. Sunt pline de emotie si traire. Pentru parintii sunt cu adevarat o incantare. Se vede asta pe chipul tuturor parintilor fotografiati de-alungul anilor. Si nu e de mirare. Ceea ce se urseste e mereu un text cu atatea cuvinte intelepte si de bun augur inca e aproape imposibil sa nu sensibilizeze persoanele partase la momentul respectiv.

Odata cu botezul micutei Miriam, am incheiat si noi sezonul de evenimente pe anul respectiv, botezul fiind in 30 ddecembrie. Am avut parte cu totii de petrecere dupa petrecere. Am inceput cu petrecerea de botez si am continuat apoi a doua zi cu petrecerea de Revelion.

Va lasam mai jos cateva cadre de peste zi, atent alese din ziua crestinarii Printesei Miriam Ioana.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Botez Miriam Ioana Hunedoara