Fotografie de Botez-Nicolas Ioan la Vintage Hunedoara

Fotografie de Botez-Nicolas Ioan la Vintage Hunedoara

Fotografie de Botez-Nicolas Ioan la Vintage Hunedoara

 

Sa va reamintesc putin cat de frumos a fost la botezul micutului Nicolas Ioan. Am sa sar putin ordinea logica si desfasurarea cronologica a evenimentelor, ca sa va povestesc despre tort. Mi-a placut tortul infinit de mult. M-am minunat de el cat nu m-am minunat la toate torturile vazute pana acum. Si credeti-ma ca am vazut ceva torturi de eveniment la viata mea. :))) Nely, mama micutului Nicolas Ioan are gusturi desavarsite si asta s-a vazut pe toata durata evenimentului lor minunat. Avea tortul niste detalii inimaginabil de deosebite. Pur si simplu m-a fascinat.

Trecand peste momentul tortului, revenim la botez. Acasa totul a fost perfect. Am avut timp de o scurta scurta sedinta foto atat cu parintii cat si cu nasii. Nasica draga de ea, era insarcinata la momentul respectiv si pentru ea momentele lungi ale botezului au fost putin mai grele, mai ales pe parcursul slujbei religioase. Slujbele religioase ale botezului crestin ortodoxe sunt destul de complexe si grele mai ales pentru o viitoare mamica, dar s-a descurcat extraordinar de bine.

Dupa slujba religioasa ne-am indreptat spre restaurant cu totii. Acolo invitatii au avut parte si de mici surprize pentru copilasi dar si pentru cei mari. Copilasii au fost vizitati de Mickey si Minnie iar mai tarziu am fost cu totii surprinsi de un moment frumos al ursitoarelor venite sa urseasca de bine micutului Nicolas Ioan.

Cu Nicolas Ioan am avut placerea deosebita de a ma intalni si cand a implinit un anisor. Un copilas atat de dulce, dulce. SA te topesti de dragul lui. Puteti vizualiza si galeria sa de la un an aici, accesand link-ul si sa va bucurati de evolutia lui frumoasa.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Botez-Nicolas Ioan la Vintage Hunedoara