Fotografie de Botez-Nicolas Razvan la Vintage

Fotografie de Botez-Nicolas Razvan la Vintage

Fotografie de Botez-Nicolas Razvan la Vintage

Botezul  micutului Nicolas Razvan trebuia sa ajunga pe site de foarte mult timp, insa intr-o arhiva cu sute de mii de fotografii si sute de foldere s-a ratacit. Dupa aproape doi ani, cautand o alta sedinta foto, am gasit botezul sau. Il credeam deja ratacit printre harduri externe si surpriza. L-am gasit.

De Maria, ma leaga amintiri din facultate. A fost o perioada agitata, dar deosebita. M-am bucurat foarte mult cand am auzit ca era insarcinata si mai mult, cand m-a intrebat daca sunt disponibila pentru botezul micutului lor. A fost o onoare pentru mine si dupa atatia ani, am avut sansa sa ne reintalnim pentru o ocazie atat de speciala.

Botezul a fost minunat. Si pentru prima data ajungeam la o Biserica din Hateg, unde am fost impresionata de preoti. Pentru putinele dati cand m-a impresionat un preot.

Traseul botezului a fsot clasic. Am plecat de acasa, unde l-au pregatit pe micutul Nicolas. De acolo am pornit cu totii intr-o plimbare spre Hateg, unde a avut loc minunatat slujba de botez al micutului ce urma a fi crestinat. Dupa slujba de botez, ne-am reintors in Hunedoara si ne-am indreptat cu totii spre Vintage by Park Place, unde a avut loc petrecerea super distractiva de botez.

Mai multe despre mega distractia de la botez, veti putea vedea in fotografiile din galerie. La finalul petrecerii toata lumea a fost indulcita cu felii de tort dintr-un tort minunat si care se potrivea perfect evenimentului. Un tort pe 3 nivele, destul de mare incat sa ajunga tuturor. Si ca la orice eveniment, norocosii au fost nasii si mosii care s-au putut bucura de propriul lor tort oferit in semn de multumire. Putin invidioasa pe ei. A fost absolut delicios…

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Botez-Nicolas Razvan la Vintage