Fotografie de Botez-Sofia Maria la Catedrala Ghelari

Fotografie de Botez-Sofia Maria la Catedrala Ghelari

Fotografie de Botez-Sofia Maria la Catedrala Ghelari

 

Ce poveste frumoasa am sa va spun despre ziua nuntii Mirelei si a lui Florin. Cand eu m-am intalnit cu ei pentru contract stiam ca Mirela era insarcinata si astepta o printesa. Printesa Sofia, pe care o puteti vedea si la o minunata sedinta foto de Craciun, unde micuta a fost pur si simplu delicioasa in fotografii.

Mirela arata atat de bine la momentul respectiv incat eu credeam ca si nascuse deja, insa Sofia se lasa asteptata. Nunta lor a fost o nunta deosebit de complexa. Cu drumuri lungi in tot judetul, cu slujba de cununie religioasa dar si slujba de botez.

Ceea ce m-a impresionat si mi s-a parut o alegere deosebita, a fost faptul ca slujba religioasa a botezului a fost realizata vinerea, tocmai pentru a nu aglomera ziua nuntii foarte mult dar si pentru a o lipsi pe micuta Sofia de o zi deosebit de obositoare.

Lungul parcurs al nuntii a pornit din Hunedoara de la casa Mirelui, cu o oprire in Ghelari la Catedrala din Ghelari, monument deosebit al judetului Hunedoara si apoi petrecerea a continuat la Hanul Domnesc de la Intersecia Hunedoarei cu Calanul. Deci dupa cum va povesteam ne-am plimbat putin.

Odata ajunsi la Mirela, ne-a luat vremea prin surprindere cu o ploaie scurta insa ulerior a iesit Soarele mai stralucitor si mai puternic decat odinioara. Dupa pregatirile de la casa parinteasca a Mirelei, ne-am indreptat si pentru o sedinta foto la Pensiunea Panorama Ghelari unde am creat niste fotografii deosebite pentru ei desi toata iarba acolo era uda si alunecoasa. Am depasit cu totii micile impedimente ale zilei si ne-am indreptat intr-un final spre restaurant.

Distractia a fost la rang de cinste iar asta se poate vedea in fotografii pe care va indem sa le vizualizati mai jos. Ziua nuntii a fost incheiata de un rasarit magic, iar galeria foto se incheie cu el. Le doresc ca toata viata sa le fie deosebita, colorata si armonioasa ca rasaritul spectaculos din dimineata nuntii.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Botez-Sofia Maria la Catedrala Ghelari