Fotografie de Nunta-Adi si Cyntia la Corvin Events

Fotografie de Nunta-Adi si Cyntia la Corvin Events

Fotografie de Nunta-Adi si Cyntia la Corvin Events

In sfarsit am ajuns la nunta dragilor mei, Adi si Cyntia. Sa nu va imaginati ca imi sunt prieteni de foarte mult timp incat sa ma adresez atat de personal. I-am cunoscut exact cand am semnat contractul de nunta, insa va spun cu mana pe inima ca mi-au intrat in suflet instant. Mai ales Cyntia, cu care mai am sansa sa vorbesc in mediul online. Acolo ne “intalnim” cu totii, doar, nu? Cyntia este un om atat de frumos, de bun si cu un suflet de aur. Nu ai cum sa nu iti placa de ea. Are un lipici si instant ajungi sa o indragesti.

Cyntia mi-a permis sa ma desfasor fotografic exact cum am dorit. Ne-am intalnit in dimineata nuntii la make up. Am avut si acolo o scurta sedinta foto. Adica nu e fotograf sa nu astepte sa prinda cumva oportunitatea sa faca rapid pe undeva o sedinta foto si bineinteles ca si eu am profitat de ocazie, mai ales ca Cyntia efectiv stralucea.

De la make up am plecat spre Zlasti. Mirele fiind din satul vecin mie. Ce coincidenta. Apoi ne-am indeptat spre  casa miresei si ulterior la biserica. Biserica micuta din Zlasti m-a impresionat. Foarte frumoasa si discreta, si foarte luminoasa, ceea ce pentru noi ca fotografi este foarte important.

Dupa momentele speciale de la Biserica am plecat cu totii spre Restaurantul Corvin, Corvin Events. Deja este bine cunoscut faptul ca eu ador sala respectiva pentru ca pot fotografia de sus. Nu mai este o noutate pentru nimeni si bineinteles ca abia asteptam sa ajung acolo din nou.

Cu Cyntia si cu Adi, m-am intalnit dupa nunta pentru o sedinta foto de dupa nunta, si evident, au stralucit la fel de frumos ca in ziua nuntii. Puteti vizualiza galeria lor de dupa nunta aici si galeria din ziua nuntii mai jos.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Nunta-Adi si Cyntia la Corvin Events