Fotografie de Nunta-Andra si Victor Petrosani

Fotografie de Nunta-Andra si Victor Petrosani

Fotografie de Nunta-Andra si Victor Petrosani

 

Fotografia de nunta te poarta prin diverse locuri si te ajuta sa cunosti oameni pe care poate nu aveai sa ii intalnesti niciodata. Oameni care iti raman adanc in suflet, care iti amintesc de traditii, de ce inseamna ideea de iubire si familie. Oameni simpli dar atat de deosebiti si speciali fiecare in felul lor. Caractere si temperamente diferite, dar care te urmaresc perioade lungi de timp.

Asa a fost la nunta Andrei si a lui Victor. Am cunoscut atat de multi oameni, atat de speciali si talentati. Oameni atat de veseli, deschisi, primitori si mai ales deosebit de respectuosi.

Nunta Andrei si a lui Victor a coincis si cu inca un moment deosebit de special si anume botezul copilasului lor drag. A fost un dublu eveniment. Dublu entuziasm, dublu fericire si dublu iubire. Totul a fost la dublu, iar pe noi asta nu putea decat sa ne incante.

Asa ca si o scurta povestioara din ziua nuntii, Andra arata superb iar Victor era si el la randul lui un mire impecabil. La Victor acasa am avut sansa sa stam mai mult. Stiti cum sunt doamnele in ziua de azi si au avut nevoie de un ragaz ca sa se poata pregati toate temeinic pentru ziua nuntii. Ne bucura ca am avut atat timp la Victor pentru ca acolo a fost atat de multa distractie si voie buna. Atat de mult au ras cu totii si s-au distrat. Se vedea ca sunt cu totii deosebit de fericiti si nunta aceasta chiar era o bucurie mare in sufletele lor.

Cu Andra si Victor urmeaza sa ma intalnesc pentru o sedinta foto de dupa nunta. Sunt foarte nerabdatoare sa ii vad din nou. Tare dragi mi-au fost.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Nunta-Andra si Victor Petrosani