Fotografie de Nunta-Cristiana si Razvan-Cununie Civila

Fotografie de Nunta-Cristiana si Razvan-Cununie Civila

Pe Cristiana o cunosc de foarte mult timp si datorita ei l-am cunoscut recent si pe Razvan. Un om de nota 10! Cand m-a contactat prima data in legatura cu oferte si datele despre botez, nunta si alte detalii, eu credeam ca era interesata pentru prieteni sau cunostinte sau urma sa fie nasa cuiva. Atat de mult m-am bucurat sa aflu ca era vorba despre ei.

Am asteptat cu mult drag cununia civila. O sa fie printre putinele cununii civile pe care mi le voi aminti pentru tot restul vietii mele si le voi pastra cu drag in suflet. De ce? Deoarece cununia lor civila, a avut loc exact intr-o zi speciala si draga mie. De ziua mea de nastere.

Dupa ce am ajuns in parc, ne-a intampinat un decor minunat, marca Deco Effect. Soarele a fost alaturi de noi pe intreaga perioada a cununiei si putin dupa aceasta. La scurt timp dupa inceperea sedintei foto a inceput o repriza de ploaie. Ne-a recorit putin pe toti. Aproape ca putem spune ca ne-a prins bine dupa caldurile care fusesera inainte.

Acestea fiind zise in galeria de mai jos veti vedea fotografii intr-un soare puternic dar si pe nori si putina ploaie. Se spune din batrani ca daca iti ploua la cununia civila sau la nunta, se anunta multe avutii in familia cea noua. Noi nu putem decat sa ne bucuram pentru ei si sa speram ca vor avea parte doar de bucurii si multe avutii atat materiale cat si sufletesti. Prima avutie a aparut deja in viata lor. Tocmai s-a nascut baiatul lor minunat si mult asteptat.

In curand veti vedea fotografii si de la sedinta lor de sarcina intr-o galerie viitoare unde Cristiana a stralucit.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Nunta-Cristiana si Razvan-Cununie Civila