Fotografie de Nunta-Gabi si Bogdan Casina Deva

Fotografie de Nunta-Gabi si Bogdan Casina Deva

Fotografie de Nunta-Gabi si Bogdan Casina Deva

Gabi, probabil una dintre cele mai amuzante si distractive mirese din cate am intalnit pana acum. Ce o poate descrie pe ea in ziua nuntii? Pai cel mai bun cuvant ar fi veselie sau efervescenta. Deosebit de fericita si vesela. Efectiv ne contagia cu veselia ei. Iar rasul ei, nu mai spun. Piesa centrala, dar asta stim deja cu totii. Cred ca fotografia de mai sus ilustreaza cel mai bine starea generala de la restaurant. Distractie serioasa, pana dimineata. De mult nu am mai intalnit tineri atat de dornici de distractie.

Acum trecand putin la parcursul nuntii, a fost putin mai deosebit. In sensul ca aceasta zi a nuntii, care din orice punct de vedere este o zi deosebita, a avut ceva in plus. Un plus etern. Este vorba de micuta Medana care a fost botezata odata cu nunta speciala a parintilor sai, iar galeria botezului o puteti vizualiza aici.

Dupa ce am mers traditional acasa la mire, nasi care au fost doua perechi si apoi la mireasa, ne-am indreptat spre Catedrala din Deva. Am stat destul de mult acolo pentru a se putea realiza atat slujba botezului cat si cea a nuntii iar apoi am mers cu totii in parc pentru o scurta sedinta foto si apoi la Restaurant Casina sau Bachus din Deva. La restaurant s-a simtit adevarata atmosfera de nunta si botez.

S-a furat si mireasa la un moment dat. Din nou momente de distractie si amuzament maxim dar va las sa vedeti singuri asta, urmarind galeria de mai jos care e plina de momente de dans, multa distractie si voie buna care au tinut efectiv pana in zorii zilei.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Nunta-Gabi si Bogdan Casina Deva