Fotografie de Nunta-Ioana si Vali la Wien Events Deva

Fotografie de Nunta-Ioana si Vali la Wien Events DevaFotografie de Nunta-Ioana si Vali la Wien Events Deva

 

Cand m-am intalnit cu Ioana si Vali sa le fac o scurta prezentare despre ce inseamna fotografia de nunta, am fost aproape sigura ca urma sa colaboram. Vorbind, am avut senzatia ca stau la o discutie cu prieteni foarte vechi la care le explicam cum decurge o zi de nunta.

Vreau sa subliniez ca atat Ioana cat si vali sunt persoane deosebit de organizate. Mi-au trimis un clip de la lectiile lor de dans, astfel incat eu sa stiu exact ce urmau ei sa faca in momentul  cand aveau sa danseze minunatul dans al mirilor. Mi s-a parut foarte dragut din partea lor. Si-au respectat atat nunta lor cat si pe cei cu care au colaborat si le-au acorat fiecaruia respectul cuvenit.

Totul a mers perfect in ziua nuntii incepand cu plecatul de acasa si culminand cu deosebita petrecere de la Wien Events. Totul armonizat perfect, elegant si frumos gandit. S-a vazut implicarea Ioanei in fiecare detaliu al nuntii lor.

Si vorbind acum de Ioana, sa nu uitam sa subliniem frumusetea ei deosebita din ziua nuntii. Si Vali era elegant insa eu am o slabiciune pentru miresele mele frumoase. Mi se par toate niste printese, sau zane desprinse din povesti, iar Ioana nu s-a lasat mai prejos. Era atat de frumoasa si diafana iar fericirea de pe chip si probabil din suflet o infrumuseta si mai mult.

Traseul nuntii a fost clasic si frumos. S-a mers la mire, nasi, iar la final, la mireasa acasa. Impreuna am plecat cu totii spre starea civila, unde a avut loc cununia civila, iar apoi o scurta sedinta in parc. Dupa sedinta din parc, ne-am indreptat cu totii spre Wien Events si de acolo petrecerea a fost la rang de cinste iar distractia a devenit cuvantul cheie al serii.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografie de Nunta-Ioana si Vali la Wien Events Deva