Nunta Adelina si Silviu Hunedoara

Nunta Adelina si Silviu HunedoaraNunta Adelina si Silviu Hunedoara

La nunta lui Silviu si a Adelinei eram foarte entuziasmata. Era pt prima data cand ajungeam la restaurant Corvinul. Restaurantul Corvinul a fost un restaurant care in trecut era foarte cunoscut, cautat si trezea multora nostalgii, iar noi ajungeam acolo imediat dupa deschiderea sa.

Vreau sa spun ca pentru stilul de dans al invitatilor de acolo, restaurantul a fost un real ajutor pentru mine ca si fotograf. Personal sunt de parere ca horele, nu pot fi fotografiate mai potrivit decat de deasupra, de la etaj sau cu drona. O hora adevarata, sau un brau padurenesc fotografiat de la nivelul invitatilor nu arata niciodata la fel cu cel fotografiat aerial.

La nunta lor am avut ocazia sa fotografiez pentru prima data la interior hore si brauri padurenesti de la etaj. Aratau spectaculos si in fotografie si pe filmare, dar asta veti vedea si in fotografiile de mai jos pentru ca har Domnului am pus destule si cu horele. :))

Mi-a placut nunta lor din foarte multe motive. Dar in primul rand a fost draguta imbinarea de traditional cu modern. La ce ma refer cand spun asta? Au existat traditii foarte vechi de-alungul parcursului dar si momente care tin strict de nou, cum ar fi furatul miresei la club.

O sa vedeti mai jos de asemenea si o selectie generoasa cu fotografii de la make up. Salonul a fost ofertant deoarece avea diverse decoratiuni speciale si multe oglinzi care ne-au permis sa ne jucam putin cu reflexii si unghiuri.

Am mai avut un moment special cu cei de la Ansamblul Hategana. Dansatori desavarsiti, care au ajuns la momentul perfect cat sa puna punctul pe “i” si sa incununeze distractia.

Distractie care a fost la rang de cinste, iar dansul si voia buna la ele acasa.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Nunta Adelina si Silviu Hunedoara