Nunta Alexandra si Dani la Corvin Events Hunedoara

Nunta Alexandra si Dani la Corvin Events Hunedoara

Nunta Alexandra si Dani la Corvin Events Hunedoara

Cu Alexandra si cu Dani ma intalnisem cu 2 ani inainte de nunta, iar apoi pana la nunta atat am vorbit si ne-am sfatuit incat in ziua nuntii m-am simtiti ca la niste prieteni. A fost o nunta extraordinara. O nunta vesela si distractiva pana in ultima clipa.

Alexandra, a fost de vis. De la rochie, coafura, make-up pana la starea extraordinara pe care o avea. Era foarte vesela si pozitiva cum rar intalnesti miresele in ziua nuntii, iar asta m-a bucurat fantastic. E neinchipuit de usor sa lucrezi cu persoane care nu sunt stresate, ba mai mult, cu persoane care se bucura de ce traiesc si care sunt fericite de ce se intampla in jurul lor si asa a fost Alexandra. pe parcusul intregului eveniment, de dimineata pana a doua zi.

Momente deosebite am avut la ambii miri acasa. Casele lor erau pline de rude, ambele familii fiind deosebit de numeroase. Ma simteam ca in filme. Parca fotografiam o nunta din filmul Al saptelea cer.

Am avut timp si pt o sedinta foarte scurta la castel in ziua nuntii, cu mentiunea ca urma sa revenim pentru Trash The Dress, tot acolo, ca sa putem sa surpinde adevarate momente unice si irepetabile. Daca sunteti curiosi de cum arata o poveste de la Trash The Dress la Castelul Corvinilor, puteti vizualiza minunata lor galerie foto aic.

Dupa vizita scurta de la Castelul Corvinilor si dupa o slujba deosebita de la Biserica, ne-am indreptat cu totii spre Corvin Events Hunedoara. O locatie deosebita care cu siguranta trezeste multe amintiri speciale tuturor Hunedorenilor care au prins epoca de glorie a restaurantului.

Acestea fiind zise, va invit sa aruncati o privire mai jos la galeria foto din ziua nuntii.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Nunta Alexandra si Dani la Corvin Events Hunedoara