Nunta Ionela si Flavius Castelul Corvinilor Hunedoara

Nunta Ionela si Flavius Castelul Corvinilor Hunedoara

Nunta Ionela si Flavius Castelul Corvinilor Hunedoara

Ionela si Flavius sunt deosebiti si speciali si mai ales tare dragi mie. Si eu si ei, la momentul nuntii lor, lucram cu totii in acelasi domeniu si asta pentru noi a fost ca “dragostea la prima vedere”. Am descoperit foarte multe lucruri in comun si din momentul acela a fost ca si cum as fi fost fotograf la nunta unor prieteni vechi.

Ionela si-a dorit sa aiba cununia civila in Capela din Castelul Corvinilor din Hunedoara si toate fotografiile din ziua nuntii au fost ulterior realizate acolo, la Castel. Evident ca sa poti concura cu maiestuozitatea Castelului, si-a ales o rochie de printesa deosebit de impozanta si care se potrivea perfect cu personalitatea ei, cu castelul si cu nunta in sine.

Au fost momente deosebite si incredibile la Castel. Stau si ma gandesc acum ca in momentul in care faceam selectia pentru website, am ales initial 640 de fotografii. Deci va puteti imagina ce dificil a fost pentru mine sa aleg chiar si asa am pus foarte multe insa e greu sa alegi cand intr-o parte cade lumina intr-un fel, in alta fotografie altfel si tie iti plac toate pentru cate un detaliu. Asta e… Viata de fotograf care osciliaza de la o zi la alta si uneori nu posteaza fotografii deloc dar si cand posteaza uita sa se mai opreasca. :))

Va invit sa vizualizati fotografiile de mai jos, sa va inchipuiti cum ne-am distrat cu totii. Si va garantez ca daca ati fi fost cu noi, ati fi fost cu adevarat incantati de ce s-a intamplat pe parcusul zilei.

Intreaga zi a fost o distractie continua. Toti invitatii deosebit de relaxati si nerabdatori sa petreaca pana in zori.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Nunta Ionela si Flavius Castelul Corvinilor Hunedoara