Nunta Raluca si Catalin Geoagiu Bai

Nunta Raluca si Catalin Geoagiu Bai

Nunta a pornit incetisor de la Salon, apoi am mers la mireasa acasa in Geoagiu. Acolo am fost intampinati de multi copilasi care mai de care mai frumosi. Toti au facut deliciul zilei imbogatind cu bucurie cadrele noastre foto, fiind implicati cu totii.

Dupa pregatirile de acasa, ne-am indreptat cu totii spre Biserica din Geoagiu. Nu mai fusesem acolo de foarte mult timp insa mi-a placut foarte mult. O Biserica micuta, intima si primitoare. Momentan cand spun o Biserica mica, exista cumva riscul sa va induc in eroare deoarece Biserica era destul de  mare, dar fiind obisnuiti sa intalnim Catedrala impozante, uriase si inca neterminate, cand dam de o Biserica mai mica ne simtitm foarte incantati.

Dupa Biserica am mers spre Restaurant. Acolo am fost intampinati de un decor finut si cu foarte mult bun gust si de un bufet suedez deosebit, realizat de un fost concurent de la Master Chef Romania, Liviu, motiv pentru care exista o serie de fotografii cu bufetul pentru ca era si pacat sa nu surprindem arta in bucate.

Seara a fost animata cu dans si voie buna de cei din formatia Q-band. Nu mai avusesem onoarea sa ii intalnesc pana atunci, insa chiar au facut un show de zile mari. Solista lor a fost pur si simplu exceptionala. Nici band-ul nu s-a lasat mai prejos insa solista a ridicat toti invitatii la dans si a interactionat cu toata lumea. Fiecare era  angrenat in show-ul ei.

Si era sa uit. Mirii au oferit cadou invitatilor portrete de tip caricatura. Un artist desavarsit iti facea potretul in cateva minute pe loc, oferind invitatiiilor o amintire deosebita pe care sa o pretuiasca multi ani de acum in colo.

Totul frumos, elegant si cu foarte mult bun gust.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Nunta Raluca si Catalin Geoagiu Bai