Sedinta Foto Alisa Antonia 1 anisor

Sedinta Foto Alisa Antonia 1 anisor

Alisa Antonia a implinit un anisor. Este a treia oara cand ne viziteaza si deja suntem prietene bune. Cand ne-am intalnit pentru prima data avea 6 luni si statea in fund doar pentru putin timp si atunci doar cu sprijin. Acum mai avea putin si alerga prin curtea studioului. Nu a reusit sa alerge prin studio, insa a mers de-a busilea prin iarba cu o viteza fantastica. Parca era argint viu.

Dupa ce a descoperit si iarba a mai stat putin locului. De ce?  A ramas putin fascinata de gustul ierbii din curte. Veti putea vedea asta si in fotografiile de mai jos unde degusta de zor si cu mult, mult spor firul ierbii. Incredibil de adorabila.

Adorabila noastra mica a fost ca de fiecare data deosebit de vesela, sociabila si foarte pozitiva. A admirat cu drag decorurile noastre pe care le-a si degustat putin. Asa e la varsta aceasta. Orice ii inconjoara trebuie testat si gustat putin.

O parte din sedinta sa tematica a inclus un tortulet, facut special si cu mult drag de mama Alisei. Cu ocazia aceasta a putut sa se distreze putin si cu tortul si sa se infrupte din el insa partea aceasta nu a fost atat de interesanta pentru ea, deoarece in studio era plin de alte decoruri care aparent o atrageau mai mult :)))

Alisa Antonia a fost foarte cuminte si a colaborat cu noi cu mult drag, in timpul sesiunii foto pentru fiecare decor in parte. Inclusiv la partea cand noi am fost nevoiti sa ii schimbam tinutele. Cu toate acestea ea s-a comportat ca un pestisor in apa fiind perfect in elementul sau de fiecare data. O minune de fetita ! Sper sa ne revedem si cu alte ocazii.

With love,

Adina Buiturean.

P.S. Daca aveti timp, puteti arunca o privire si pe pagina noastra de facebook.

Sedinta Foto Alisa Antonia 1 anisor