Sedinta Foto Alisa Antonia 9 luni

Sedinta Foto Alisa Antonia 9 luni

Bucurie mare sa ne revedem la sedinta foto tematica de primavara si Paste, cu Alisa Antonia si parintii ei minunati. Alisa, ne-a vizitat studioul foto si la sedintele tematice de Craciun cand avea 6 luni, iar acum a revenit.

Sunt momente atat de deosebite sa revezi copilasii fotografiati in studio dupa cateva luni si sa ai parte de o noua revedere cu ei. Le poti surprinde evolutia, ii vezi cum cresc si isi dezvolta personalitatea. Esti un membru indepartat al familiei care ii vede la cateva luni si le creaza amintiri pentru totdeauna.

Nu pot sa nu va povestesc putin si despre familia Alisei. Persoane deosebit de vesele, atente la detalii si mereu cu zambetul pe buze. Oameni plini de energie pozitiva. O adevarata placere, vizitele lor la studio. Mereu vin pregatiti cu hainute care se potrivesc perfect cu decorurile iar printesa lor Alisa Antonia este mai ceva ca o papusa in fiecare ipostaza. Veselia, iubirea si energia pozitiva a parintilor se revarsa din plin asupra micutei iar asta se poate vedea si in fotografii: cea mica e tot un zambet. Am uitat sa mentionez un mic detaliu. Din fotografii lipseste un personaj si anume iepurasul de plus al micutei care o insosteste la somnic si care ii este deosebit de drag.

Speram sa o vedem pe Alisa Antonia curand. De ce nu, poate la aniversarea de 1 anisor. Si daca tot am pomenit de aniversarea ei, pe micuta o indragesc si mai mult pentru simplul fapt ca e nascuta in aceiasi zi cu mine. Asta da coincidenta placuta.

Indiferent cand ajunge la noi sa ne faca o vizita, data viitoare cu siguranta va alerga prin studio sau prin curtea studioului. Va avea si mai multa energie si ne va entuziasma si bucura mai mult. Vom avea parte de multe alte momente deosebite alaturi de Alisa si familia sa. Vom crea alte amintiri numai bune de pastrat peste ani.

With love,

Adina Buiturean.

Visit our Facebook.