Sedinta Foto Copii-Marcus, David si Lois

Sedinta Foto Copii-Marcus, David si Lois

Sedinta foto cu tematica de primavara la care i-am avut in studioul foto pe Marcus, David si Lois a fost ceva inimaginabil de frumos. Varste atat de diferite, 6 luni, 5 ani si 6 ani si totusi atat de minunat. Ma  asteptam sa fie multa agitatie si sa fie dificil sa poti pastra intr-un cadru 3 copilasi atat de diferiti insa a fost foarte simplu si frumos.

Am fost deosebit de impresionata in primul rand de cat de mult o iubeau si indrageau pe surioara lor mai mica desi erau 5, respectiv 6 ani diferenta intre ei si erau si baietei. Insa asta nu a fost o problema. La un moment dat in cadrul sedintei foto, baietii faceau intrecere care sa se fotografieze primul cu surioara lui. Niste draguti !

Atat Marcus cat si David, aveau propriile lor idei despre cum sa stea la fotografiat. Nu ma asteptam sa aiba atat de multe idei, fiind atat de mici, mai ales ca uneori nici adultilor nu le este usor sa pozeze. Insa ei aveau un talent natural. Diverse mimici, expresii si inclusiv inimioare mi-au facut baietii. O adevarata incantare.

Au fost si ajutoare de nadejde. Cand incercam sa ii atragem atentia celei mici, ei erau pe baricade si se luptau sa o faca sa zambeasca si sa fie atenta la camera. Asa da asistenti vrednici !

Dar cel mai frumos lucru dintre toate, stiti care a fost? La plecare, cand se schimbau de recuzita de la studio, David, in timp ce incerca sa se imbrace, m-a luat de dupa umar si mi-a spus asa : “Imi place la tine aici ! Sa ne mai astepti, ca mai venim !”. Momentul acela de dragalasenie maxima din partea lui si apoi cuvintele sale imi vor ramane intiparite in minte, multi ani de acum in colo.

O sedinta foto atat de frumoasa, incat as fi stat o zi intreaga sa ii fotografiez.  Mi-au umplut sufletul de bucurie si implinire. Asa stiu ca ceea ce fac, merita tot efortul si dedicarea !

With Love,

Adina Buiturean.