Sedinta Foto dupa Nunta Claudia si Andrei

Sedinta Foto dupa Nunta Claudia si Andrei

Sedinta Foto dupa Nunta Claudia si Andrei

Andrei si Claudia… Minunati ! Atat de mult drag am prins de ei. Oameni atat de frumosi din toate punctele de vedere. Am descoperit noi cumva la final ca ne stiam practic de mult oarecum si ce coincidenta a fost ca ne-am regasit tocmai pentru nunta.

Claudia a fost sufletul nuntii. Rareori se intampla asa in ziua nuntii deoarece miresele in dorinta de a avea un eveniment mai mult decat perfect, uita sa traiasca ziua nuntii potrivit si se ingrijoreaza pentru diverse amanunte si detalii astfel incat evenimentul lor special sa fie un real succes.

Claudia insa a fost omul ptrivit care le-a pus in balanta pe ambele. De multe ori ea ii linistea pe cei din jur daca ii vedea putin stresati.  Ea a putut echilibra emotiile si organizarea la nivel de arta, mai ales ca discutam totusi de o nunta, ceea ce nu e lucru marunt. Pana nu faci parte din organizarea unei nunti nu iti poti imagina de complexitatea evenimenului, insa Claudia a fost un stalp de rezistenta. Tot respectul pentru ea. O ador!

Ziua nuntii a pornit la make up, unde am ajuns in salonul celor de la Green Studio, oameni deosebit de profesionisti. Oameni care iti ingaduie sa te invarti printre toate lucrurile lor astfel incat sa creezi fotografiile cele mai perfecte. Oameni care inteleg si respecta fotografii cum putine saloane o fac.

Parcursul nuntii a fost clasic, frumos, lejer, presarat cu multa veselie, entuziasm si mai ales mult, mult suflet, iubire si traire.

Mai jos aveti fotografii din momentele cheie din ziua sedintei foto de dupa nunta, iar in link-ul acesta cu “Nunta Claudia si Andrei” puteti vizualiza fotografiile de la nunta lor.

Trash The Dress Claudia si Andrei

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Sedinta Foto dupa Nunta Claudia si Andrei