Sedinta Foto Familie-Robert 1 Anisor

Sedinta Foto Familie-Robert 1 Anisor

Nu stiu cu ce sa incep… Aceasta sedinta foto a fost pentru mine ca o binecuvantare. Cred ca este un inceput bun, nu?

As incepe si prin a spune ca o sedinta foto presuspune ca eu sa predau clientilor 40 de fotografii si am ajuns sa predau 400… De ce? Pentru ca am avut atat de multe momente frumoase si versatile incat nu stiam ce sa mai fotografiez cu drag.

Pe cei mici i-am adorat din prima secunda. Si acum am in minte imaginea lor alergand pe alee de entuziasm sa ma cunoasca. Edy, striga de zor dupa mine si era bucuros sa participe la sedinta foto.

Sedinta a avut loc cu ocazia implinirii unui anisor de catre Robert. Motiv pentru care vor exista si cateva fotografii predominante cu el, avand in vedere ca el era vedeta zilei respective.

Si ca tot a venit vorba de ziua respectiva, am avut emotii cu vremea. Imi amintesc ca urmaream cu totii vremea. Peste tot erau furtuni si ploi, inclusiv in localitatiile adiacente, insa noi am avut norocul sa scapam de ploaie. Acum cand privesc fotografiile imi dau seama cat de norocosi am putut sa fim. Pana si astrele s-au aliniat sa ne pregateasca o vreme superba ca sa imortalizam momente sublime.

Robert era fascinat de tot ce vedea in jur in vreme ce Edy era fascinat de fluturi. Cauta fluturi peste tot. Aparitia unui fluturas pentru el era motiv de bucurie majora. Mi se pare un lucru deosebit in vremurile pe care le traim, cand copiii indiferent de varsta sunt atasati de mediul online si tablete, sa gasesc copii ca ei, care inca se bucurau de natura si o apreciaza. Sper sa dainuie aceasta apreciere si cand vor fi adulti.

Ca si incheiere, va invit sa urmariti fotografiile cu ei. Sa va molipsiti cu energia lor pozitiva. Sa va molipsiti cu entuziasm si fericire. Cuvintele sunt de prisos la vederea bucuriei si fericirii traite de ei.

With love,

Adina Buiturean.

P.S. Daca aveti timp, puteti arunca o privire si pe pagina noastra de facebook.

Sedinta Foto Familie-Robert 1 Anisor