Sedinta Foto Jessica Andreea 8 luni

Sedinta Foto Jessica Andreea 8 luni

Jessica Andreea, este minunea de 8 luni care a pasit in studioul nostru foto ca sa vesteasca primavara.

Micuta a venit insotita de parintii sai, pentru o sedinta foto tematica ce urma sa celebreze sosirea primaverii si Sarbatorile Pascale ce se apropie cu pasi repezi de noi. Sedinta a fost o adevarata incantare. Jessica a fost deosebit de incatata de decorurile noastre speciale si s-a obisnuit rapid cu mediul nou, schitand diverse expresii si mimici numai bune de fotografiat si inramat.

Am ales in cadrul sedintei foto pentru Jessica Andreea, diverse tinute din recuzita noastra variata. Momentan ador caciulitele si bonetele cu tematica pascala. Absolut toti copilasii arata minunat cu aceste caciulite cu urechiuse de iepuras. Sunt dragalase si dau un aer cu totul aparte sedintei tematice. Una din tinute a fost o surpriza din partea mamei care a venit cu un costumas popular absolut minunat, lucrat cu multa atentie asupra detaliilor. Un costumas cel putin la fel de pretios ca fetita lor.

La un moment dat, Jessica a inceput sa deguste putin din decor. A gasit atragatoare niste oua din recuzita si evident noi le-am inmanat ca sa ii satisfacem curiozitatea. Ne-a oferit niste momente absolut delicioase.

Ce putem sa va povestim din culisele sedintei foto? In timp ce noi eram in interiorul studioului la 30 de grade si schimbam diverse tinute cu cea mica, afara in curte mai aveam urme de zapada. Iar cu cateva zile inainte am avut parte de prima si probabil cea mai puternica zapada din acest inceput de an. Studioul nostru a invins vremea de afara ca de fiecare data iar mai jos puteti vedea o serie din fotografiile realizate. Speram sa va bucure si sa va incante cel putin pe cat ne-au fermecat pe noi.

With love,

Adina Buiturean.