Sedinta Foto Karla-Sedinta Foto Tematica

Sedinta Foto Karla-Sedinta Foto Tematica

Cand o privesc pe Karla, mereu ma uit cu mare uimire si mult, mult drag. De ce? Pentru ca mama Karlei, Alina, a fost colega mea de clasa, din liceu. SI nu imi vine sa cred ca o persoana care este neschimbata de 11 ani, are o minune de fetita, deja atat de mare.

Acum sa revenim la Karla. Sedinta foto cu minunea aceasta, a avut loc imediat dupa botezul sau. Botez pentru care urmeaza o alta postare separata. A fost un botez minunat si ar fi pacat sa nu va prezint cateva momente cheie si de acolo.

Pentru aceasta sedinta m-am pregatit special si din timp. Imi doream foarte mult sa fac ceva special si deosebit pentru ei. Fiind vara, m-am gandit la o sedinta tematica. O tema pe care nu o mai pusesem in scena pana atunci si stiam cu siguranta ca avea sa fie un real succes cu persoane vesele precum Karla, Alina si Adi. Asa a fost ! Nu m-am inselat !

A fost mai mult decat o sedinta foto. Au fost momente memorabile ! Am ras, ne-am amuzat, ne-am distrat si in acelasi timp am creat amintiri pretioase pentru micuta Karla.

Luna aceasta am avut sansa sa ma intalnesc din nou cu aceasta familie minunata. Karla deja alerga in jurul nostru si era foarte activa. Eram constienta ca avea sa creasca si parca totusi nu imi venea sa cred ca mogaldeata de anul trecut, era deja atat de mare. Momente ca acestea in care se poate observa cu usurinta evolutia unui copilas, ma fac sa indragesc arta fotografica si mai mult. Pentru ca doar asa, peste ani, putem sa oprim “cumva” timpul in loc. Prin fotografii !

Sper sa va incante si pe voi, sedinta cu iz de limonada.

With love,

Adina Buiturean.

P.S. Daca aveti timp, puteti arunca o privire si pe pagina noastra de facebook.

Sedinta Foto Karla-Sedinta Foto Tematica