Sedinta foto nou nascut Filip-14 zile

Sedinta foto nou nascut Filip-14 zile

Avem placerea deosebita de a vi-l prezenta pe Filip. Filip a fost efectiv minunat la sedinta foto. A dormit tot timpul sedintei. Practic a fost visul oricarui fotograf specializat in fotografia de nou nascuti. Un bebelus cuminte, gingas, delicat si cu o multitudine de expresii care mai de care mai dragalase.

Filip a venit insotit la studio de parintii sai. Persoane atat de frumoase inside and outside si bineinteles ca am profitat de asta. I-am propus mamei sale, Cezara, sa facem cateva cadre si cu ea impreuna cu minunea recent intrata in viata lor. Cezara si ea, deosebit de relaxata, a acceptat, ceea ce pe mine m-a bucurat enorm.

Cezara in fotografii era ca o zana, cu parul lung, bogat si auriu. Cadrele cu ea si micutul Filip sunt de poveste si mie personal imi sunt deosebit de dragi.

Vremea de afara ne-a permis ceva extraordinar si anume, fotografii in natura. Si atunci m-am decis sa le pregatesc un mic colt tematic unde am mai realizat o serie de fotografii deosebite. Si cand spun deosebite, ma refer la faptul ca am putut surprinde legatura dintre Cezara si Filip intr-un mod cu totul si cu totul deosebit: Cezara l-a alaptat pe Filip.

Cu Cezara, Filip si Razvan am sansa sa ma mai intalnesc o data anul acesta, pe data de 9 Septembrie, cand urmeaza sa fim partasi la un eveniment deosebit din viata lor. Insa asta, urmeaza sa vedeti la momentul potrivit.

Pana atunci va las aici o parte din galeria minunata si plina de sensibilitate a lui Filip. Sper sa va umple ziua de o stare de incantare si visare.

With love,

Adina Buiturean.

P.S. Daca aveti timp, puteti arunca o privire si pe pagina noastra de facebook.

Sedinta foto nou nascut Filip-14 zile