Sedinta foto nou nascut Mara-15 zile

Sedinta foto nou nascut Mara-15 zile

Mara, la sedinta sa foto a fost pur si simplu o incantare pentru noi. Cumintica foc, delicata si exact cat trebuie de somnoroasa.

O fetita deosebit de cuminte care ne-a permis sa o fotografiem cateva ore. Ne-a acceptat cu usurinta toate decorurile si unele chiar le-a indragit.

Si daca tot am pomenit de decoruri, mama Marei, a adus si ea o caciulita de pitic. Daca urmariti galeria minunatei Mara, de mai jos, veti vedea o caciulita de pitic mov, care s-a asortat perfect cu decorurile gandite de mine initial. Ce sa zicem? Uneori telepatia chiar functioneaza. Mai ales cu oameni draguti cu care mai ai si norocul sa fii pe aceiasi lungime de unda.

Revenind la ale noastre… Stiti ce e cel mai frumos in a fotografia nou nascuti? Improvizatul. Improvizatul la fata locului. De ce? Pentru ca la fiecare sedinta foto gandesti anumite decoruri si apoi dintr-un decor sau o anumita tematica ajungi la ceva cu totul diferit. Pt mara pregatisem si un decor cu nuante de galben. Draga de ea, la un moment dat pe parcursul sedintei foto, statea cu manutele ei fragile de parca ar fi tinut in mana ceva. M-am tot gandit ce sa ii pun in manuta, pana mi-am amintit de un buchet de flori pe care il aveam pentru diverse decoruri. Am luat buchetul, i-am indepartat o floricica si asa am ajuns la forma finala unde Mara tina in mana o floare cu atata delicatete. Sunt lucruri marunte dar care pentru noi inseamnaa enorm si cu siguranta peste ani vor insemna enorm si pentru ea cand le va vedea.

Aceasta a fost o scurta parte din povestea Marei de la sedinta sa foto.

With love,

Adina Buiturean.

P.S. Daca aveti timp, puteti arunca o privire si pe pagina noastra de facebook.

Sedinta foto nou nascut Mara-15 zile