Sedinta Foto Nou Nascut Miruna Andreea – 11 zile

Sedinta Foto Nou Nascut Miruna Andreea – 11 zile

Avem placerea de a o prezenta pe micuta Miruna Andreea, venita la studio pentru prima sa sedinta foto. Cand m-am intalnit cu mama Mirunei, aceasta inca era insarcinata. Sincer, eu nu mi-am dat seama. Era atat de gingasa si delicata si nu parea deloc insarcinata, decat daca te uitai foarte atent, cu toate ca sarcina era inaintata ca perioada. Chiar imi amintesc ca avusesem cu ea o discutie pe tema asta si ne-am amuzat copios, desi atunci ne vazusem pentru prima data.

Initial ma intalnisem cu Monica pentru stabilirea datelor legate de botezul micutei si intre timp i-am propus si o sedinta foto de nou nascut. M-am bucurat mult in momentul in care Monica m-a anuntat ca a nascut. Isi dorea sedinta foto pentru minunea intrata recent in viata sa. Alegerea sa a fost deosebit de inspirata deoarece niciodata nu va mai avea sansa sa o vada pe Miruna la fel de mica cum era ca nou nascut.

Cand a trecut pragul studioului nostru, Miruna avea 11 zile. A fost deosebit de cuminte, linistita si uneori foarte curioasa. Ne tragea din cand in cand niste priviri intrebatoare de parca ar fi vrut sa spuna: “Voi ce faceti aici? La mine va uitati asa?”. Cu prilejul acesta ne-a oferit cateva mimici tare deosebite si numai bune de imortalizat si pastrat pentru viitor.

Cat de curand urmeaza si botezul micutei. Sunt nerabdatoare sa o vad. Este atat de frumos sa poti surprinde in imagini evolutia copiilor care trec pragul studioului. Si nu doar evolutia copilasilor, ci a tuturor persoanelor care ne viziteaza cu frecventa, insa la cei mici, se vede cel mai tare cum cresc si se dezvolta.

Revenim cu alta poveste despre minunata Miruna, in curand, dupa crestinare…

With love,

Adina Buiturean.

P.S. You can also visit our Facebook here.