Sedinta Foto Sofia 1 Anisor

Sedinta Foto Sofia 1 Anisor

Sedinta foto a Sofiei a fost o surpriza atat pentru ea, cat si pentru mama sa, din partea unei prietene foarte bune a familiei. Pe mine personal m-a impresionat gestul. Fiind un iubitor al fotografiilor mi se pare un gest remarcabil sa oferi cuiva o sedinta foto. E ca si cum ii oferi niste clipe care ii raman ca amintire pe veci. Poate aceste fotografii urmeaza sa fie vazute de cateva generatii de copii de acum in colo. Ceva absolut superb ! Lasand emotiile mele la o parte, sa ne concentram pe sedinta foto tematica.

Imediat ce a ajuns la studioul nostru foto, Sofia a ramas fascinata. Pret de cateva minute a stat, a analizat incaperea, ne-a oferit cateva zambete nesigure in coltul gurii, iar apoi dupa ce am inceput sa ii schimbam diverse tinute din reuzita noastra, s-a transformat intr-un bulgare de energie.

Sofia, era foarte hotarata, dorea sa se joace, se testeze decorurile. Era fascinata de obiectele cu sclipici si de o parte din lumanarile din decor si de o stropitoare. :)) Stropitoarea i-a devenit companion apoi pe intreaga durata a sedintei foto. Erau ca niste prieteni vechi, de nedespartit. Daca urmariti galeria cu imagini de mai jos, veti vedea nelipsita stropitoare, aproape omniprezenta. :))

Si acum pe final va mai spun un secret. Galeria cu fotografii a Sofiei, a fost aleasa de o revista din America pentru publicarea intr-un editorial. A fost o sedinta minunata, care ne-a adus si vesti minunate de peste hotare.

Sper din tot sufletul sa ma intalnesc cu Sofia si in anii urmatorii, la alte sedinte foto, fiind tot asa zglobie, energica si deosebit de vesela si hotarata.

Daca aveti timpul necesar, sa vizualizati si galeria ei. Merita ! Sofia si privirea ei cu siguranta va vor fermeca.

With love,

Adina Buiturean.