Despre Sedinta Foto de Nou Nascut

Fotograf Nou Nascuti Hunedoara Deva Orastie Simeria Brad Hateg Petrosani

 Despre Sedinta Foto de Nou Nascut

Fotograf Premiat International in cadrul Newborn Photo Contest, Award Prime Photo Contest si AFNS Award in anul 2019, 2020, 2021 si 2022.

In primul rand felicitari pentru minunea intratata recent in viata voastra. Mai jos aveti o lista de lamuriri in legatura cu primele amintiri care se vor crea pentru puiul vostru.

Fotografia de Nou nascut este una din cele mai pure forme de arta. Primele zile din viata nou nascutului sunt amintirile care trebuie sa ramana vesnic vii in memoria parintilor. Pentru mamicile noi, am conceput o serie de intrebari des intalnite la care avem o lista de raspunsuri. Daca aveti intrebari in plus sau nelamuriri pe langa ce am scris noi, nu ezitati sa ne intrebati.

 • Este fotografia de nou nascut sigura pentru bebelusul nostru?
Despre Sedinta Foto de Nou Nascut

Fotografia de nou nascut realizata in studioul nostru este sigura! Pentru ca noi sa realizam fotografia de nou nascut, am parcurs mai multe cursuri si workshop-uri astfel incat nou nascutul sa beneficieze de momentele sale pretioasa in deplina siguranta.  Studioul meu  a fost gandit astfel incat sa acopere nevoile fotografiei de nou nascut. Detinem recuzita aleasa cu grija de la cei mai priceputi furnizori. Pentru ca suntem atenti la nevoile tuturor, avem un loc pentru parinti unde acestia pot sta pana se incheie sedinta si un loc unde sa schimbam bebele pentru a fi fotografiat. Decorurile se pregatesc inainte de venirea dumneavoastra. Deoarece fotografia de nou nascut este o ramura relative noua si in continua dezvoltare, va recomandam sa colaborati pentru a realiza primele potrete ale minunii dumneavoastra doar cu fotografi specializati in aceasta ramura si mai ales experimentati, pentru a nu supune bebele unui risc.

 • Este obligatoriu sa realizam fotografiile nou nascutului in primele sale zile de viata?

Recomandam ca sedinta foto de nou nascut sa se realizele intre 7 zile si 14 zile de viata, nu mai tarziu de 21 de zile. Ideal este sa se realizeze pana in primele 10 zile de viata cand bebelusul are amintirea pozitiei din burtica (pozitia fetala) si nu reactioneaza la stimuli exterior, iar somnul sau este profund. Somnul profund al celui mic ne ajuta sa realizam cadrele de poveste pe care le-ati vizualizat deja la noi pe website si Facebook.

 • Trebuie sa aducem cu noi multe lucruri la sedinta foto?

Pentru sedinta foto nu este necesar sa aduceti practic nimic. In cazul in care bebele nu este alaptat matern, atunci este necesar sa aduceti laptele acestuia. Studioul nostru este echipat cu servetele umede si uscate, pampers, suzete si tot ce este necesar realizarii decorurilor. Insa, daca doriti sa aduceti propriile servetele sau pampers si suzete, desigur ca se poate, in cazul in care aveti o rutina speciala pentru micut.

De asemenea pentru realizarea cadrelor cu mamica si nou nascutul avem rochite speciale care fac parte din recuzita noastra sau puteti sa veniti in haine uni , de culori neutre care sa nu distraga atentia de la nou nascut. (beige, alb, gri, negru)

 • Trebuie sa facem pregatiri pentru nou nascut inaintea sedintei foto?

Da. Este important ca sosirea dumneavoastra la studio sa coincide cu mometul in care nou nascutul isi ia masa. Acesta va fi dezbracat, iar apoi se incepe alaptarea. Dupa alaptare, ajunge in stare de somn profund iar noi putem la randul nostru lucra cu el. Daca alaptati DOAR LA SAN, va rugam sa nu consumati inainte cu 2 zile, alimente care pot afecta bebelusul si reactia sa la sedinta prin producerea de gaze si colici: varza, conopida, cafea, sparanghel, arahide, pizza, ciocolata, afine, spaghete, capsuni, rosii, grapegruit, ananas sau lamai.

 • Când programez sesiunea?

Va recomandam sa ne contactati din timpul sarcinii si sa reveniti cu o programare ferma, imediat ce se naste bebelusul, in primele 3 zile. Deoarece noi avem un numar limitat de sedinte ce poate fi programat intr-o luna, este necesar sa anuntati cat mai repede nasterea astfel incat sa va puteti bucura de toata experienta oferita de studioul nostru.

 • Oferiți și alte servicii?

Serviciile noastre sunt urmatoarele:

 • Fotografie de Nunta
 • Fotografie de Botez
 • Sedinta Foto Save the Date
 • Sedinta Foto Trash the Dress
 • Fotografie de maternitate sau sarcina
 • Fotografie de nou-nascuti
 • Fotografie de bebelusi
 • Sedinte tematice Smash the Cake Aniverare de 1 an
 • Mini Sedinte de Craciun
 • Mini Sedinte Pascale

 • Cât durează o ședință foto pentru nou-născut?

În medie, cam 2-3 ore. Timpul variaza in functie de pachetul ales si de bebelus. Fiecare are propriul ritm.

 • Unde și când se realizează ședința?
Despre Sedinta Foto de Nou Nascut Hunedoara Deva Orastie Simeria Brad Petrosani

Toate ședințele de nou-născut se realizează în unul dintre cele doua studiouri foto pe care le detinem: Primul studio localizat în Cartie Bos (Sat Bos), jud.Hunedoara. Al doilea Studio Foto, Strada Randunicii, Hunedoara. Studioul este locul unde se petrece magia si au loc toate cadrele de poveste vazute pana acum pe website sau pagina noastra de Facebook.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

Despre Sedinta Foto de Nou Nascut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*