Cununie Civila Ionut si Andrada Gabriela

Cununie Civila Ionut si Andrada GabrielaCununie Civila Ionut si Andrada Gabriela

Ziua Botezului micutului Denis Gabriel a fost una cu adevarat speciala. A fost o zi speciala prin faptul ca pe langa crestinarea sa, parintii sai au avut si cununia civila si o scurta slujba de logodna la Biserica.

Cat este de simplu sa surprinzi in fotografii oameni atat de frumosi ca ei. Veseli, fericiti, impliniti… Ce iti poti dori mai mult de atat. Si toate astea se vad pe chipurile si in trairile lor. Veti vede in fotografii zambete largi si molipsitoare. Acestea sunt marturiile fericirii peste ani.

Cununia civila, a fost urmata de botezul micutului Denis Gabriel pe care il puteti vizualiza aici.

Slujba a avut loc la Catedrala din Ghelari. Acea Biserica este efectiv un monument al judetului nostru. Fiecare colt este special cumva si iti da o traire aparte cand pasesti in interiorul ei.

Denis Gabriel a fost foarte cuminte la slujba. Parca intelegea ca este despre el. A fost un deliciu sa il fotografiez.

Dupa incheierea slujbei de Botez, ne-am indreptat din nou spre Hunedoara. Petrecerea micutului crestinat a avut loc la Hotelul Best.

Atmosfera deosebita, bucate atent selectionate, muzica de exceptie. Pe scurt, distractie si voie buna.

Surpriza serii au fost ursitoarele. Din nou un moment special atat pentru familie cat si pentru invitatii prezenti. Dupa momentul ursitoarelor, petrecerea a continuat pana la sosire tortului unde distractia s-a intrerupt pret de cateva minute pentru a imortaliza momentul dulce al serii, continuand apoi pana in zori.

A fost o zi reusita, speciala, unica in felul sau. De ce spun unica? Pentru ca desi fiecare botez urmeaza aceiasi pasi clasici oarecum, mereu exista un element de noutate sau neprevazut care aduce plus valoare minunatului eveniment si il  transforma in ceva unic si irepetabil.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Cununie Civila Ionut si Andrada Gabriela