Fotografia de Botez-Botez Denis Gabriel

Fotografia de Botez-Botez Denis Gabriel

Ziua Botezului micutului Denis Gabriel a fost una cu adevarat speciala. A fost o zi speciala prin faptul ca pe langa crestinarea sa, parintii sai au avut si cununia civila si o scurta slujba de logodna la Biserica. Cununia civila si sedinta foto din aceiasi zi o puteti vizualiza aici.

Atat de frumoase mi se par botezurile unde copilasii au mai mult de 6 luni. Sunt atat de expresivi si atenti la tot ce se intampla in jurul lor. Absorb cu atata incantare tot ce se petrece pe langa ei. Inregistreaza absolut fiecare moment cu uimire si incantare.

Slujba a avut loc la Catedrala din Ghelari. Acea Biserica este efectiv un monument al judetului nostru. Fiecare colt este special cumva si iti da o traire aparte cand pasesti in interiorul ei.

Denis Gabriel a fost foarte cuminte la slujba. Parca intelegea ca este despre el. A fost un deliciu sa il fotografiez.

Dupa incheierea slujbei de Botez, ne-am indreptat din nou spre Hunedoara. Petrecerea micutului crestinat a avut loc la Hotelul Best.

Atmosfera deosebita, bucate atent selectionate, muzica de exceptie. Pe scurt, distractie si voie buna.

Surpriza serii au fost ursitoarele. Din nou un moment special atat pentru familie cat si pentru invitatii prezenti. Dupa momentul ursitoarelor, petrecerea a continuat pana la sosire tortului unde distractia s-a intrerupt pret de cateva minute pentru a imortaliza momentul dulce al serii, continuand apoi pana in zori.

A fost o zi reusita, speciala, unica in felul sau. De ce spun unica? Pentru ca desi fiecare botez urmeaza aceiasi pasi clasici oarecum, mereu exista un element de noutate sau neprevazut care aduce plus valoare minunatului eveniment si il  transforma in ceva unic si irepetabil.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Botez Denis Gabriel