Fotografia de Botez-Filip la Bliss Events Deva

Fotografia de Botez-Filip la Bliss Events DevaFotografia de Botez-Filip la Bliss Events Deva

Wow! Cu ce sa incep? Pe Cezara si Razvan i-am cunoscut cand l-am fotografiat pe micutul Filip la cateva zile, la sedinta lui de nou nascut pe care o puteti vizualiza aici. A fost o minune. l-am adorat instant si pe Filip si pe ei.

Atat de frumosi sunt si Cezara si Razvan. Si fizic dar mai ales sufleteste. Oameni relaxati, calmi, intelegatori, deschisi. A fost o placere sa lucrez cu ei. La scurt timp m-au rugat sa le fotografiez nunta. M-am bucurat enorm deoarece avusesem inainte o experienta deosebita cu ei si stiam ca avea sa fie ceva la fel de extraordinar si acum.

Ziua nuntii lor a avut o dubla insemnatate. In aceiasi zi a fost si botezul micutului Filip care e tot mai mare pe zi ce trece si tot mai vesel si hazliu si mereu cu zambetul pe buze. L-am vazut de cateva ori dupa botez si este la fel de adorabil si cu trecerea timpului.

Parcursul nuntii a fost mai putin clasic si traditionalist. Am avut timp sa fac mai multe fotografii cu ei si despre ei, ceea ce m-a incantat enorm. Am avut timp sa ma ocup de verighete,butoni, trusoul micutului si de putin timp pentru el si mama sa.

In rest, s-a mers la Biserica unde am stat multisor, pentru ca a trebuit sa acoperim doua slujbe. Atat cea de botez cat si cea de nunta. Apoi am mers in parc pentru o sedinta foto incantatoare cu domnisoarele de onoare care erau splendide, alaturi de cavalerii lor de onoare.

P.S. Sa urmariti cu atentie momentele de la tort. FIlip e acolo sub acoperire. Sta bine si ascuns in marsupiu la Cezara, cu casti antifonate pe urechi dormind ca cel mai frumos ursulet care poate fi imaginat. <3

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Filip la Bliss Events Deva