Fotografia de Botez-Miruna Andreea Hunedoara

Fotografia de Botez-Miruna Andreea Hunedoara

Fotografia de Botez-Miruna Andreea Hunedoara

Pentru Monica si Andrei, ziua cununiei lor religioase va avea mereu o insemnatate deosebita si nu doar din pricina lor, dar mai ales pentru ca in aceiasi zi a avut loc botezul micutei lor printese, Miruna Andreea. O superbitate de fetita pe care am avut sansa sa o intalnesc intai la sedinte foto de nou nascut. Puteti vizualiza galeria printesei in link-ul de aici sa va bucurati de evolutia ei de la cateva zile la cateva luni.

Spre surprinderea mea, Miruna Andreea a fost deosebit de cuminte pe parcursul intregii zile. A fost minunata in timpul slujbei de botez dar deosebit de rabdatoare si in momentul slujbei religioase de cununie a parintilor sai.

Dupa cununia religioasa si botez, ne-am indreptat cu totii spre parc pentru o scurta sedinta foto. Din fotografii veti vedea ce cuminte a fost Miruna Andreea. Aveam impresia ca ii placea mult afara si a suportat foarte bine timpul petrecut in fata camerelor.

Dupa sedinta foto din parc, care a fost complexa atat pentru miri cat si pentru botez si invitati, ne-am indreptat cu totii spre restaurant. Acolo mireasa noastra si mamica micutei Miruna, ne-a intampinat pe toti cu un photo corner care era plin de fotografii cu ei si cu micuta. Photo corner-ul a facut deliciul celor prezenti dar ca la orice eveniment, in primul rand a bucurat copiii. Copiii de obicei la evenimente sunt sufletul petrecerii. Ei dau tonul pentru fotografii la photo corner, ei dau drumul la dansuri si tot ei atrag invitatii la candy bar-uri pentru degustari. Probabil daca copiii ar lipsi de la evenimente, ar fi mai simple si cu mai putina distractie.

Va las mai jos o scurta galerie cu fotografii de la botezul minunat. Pentru mai multe fotografii de la cununia religioasa de care va povestea, vizitati link-ul acesta.

Cu dragoste,

Adina Buiturean.

PS Dacă aveți timp, puteți arunca o privire și pe pagina noastră de  facebook.

Fotografia de Botez-Miruna Andreea Hunedoara